keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Jengi yhdistyy jälleen

Paljon on taas tapahtunut ja monissa paikoissa on tullut käytyä. Koulu siis loppui (vihdoinkin) ja luvassa olisi pelkkää matkustelua! Tomi ja Tommi saapuivat Thaimaahan ensin Phukettiin, josta yhden yön jälkeen suuntaisivat Ko Samuin saarella Thaimaan itäpuolelle. Mikalla ja Peksillä oli lento Krabille, jossa Peksi teetti itselleen puvun. Krabista ja Ao Nangista ei voi muuta sanoa kuin, että ei kannata mennä! Siinä vaiheessa kun jokainen myyjä puhuu suomea ja ruokalistat ovat suomeksi, ei hirveämmin hotsita olla paikan päällä. Jos on maailmalla niin kyllä sitä tahtoo nähdä jotain paikallista mielummin kuin suomalaisuutta. Ko Samuilla fantastic four jälleen yhdistyi! Ko Samui tarjosi melko perinteistä saarimeininkiä, mutta oli melko viihtyisä. Ko Samuin reissu tarjosi saarella samoilua ja arskasta nauttimista. Lisäksi käytiin Ko Pha-Nganilla half moon partyissä. Odotukset olivat melko kovat, sillä kemuja oli hypetetty melkoisesti. Ihmisiä kemuissa oli useita tuhansia, mutta kaiken kaikkiaan kemut olivat pettymys. Rave-musiikki ei oikein sytyttänyt ketään ja väen paljous otti päähän. Mikakin innostui puhumaan juhlissa hieman norjaa. Eli oikein voi half/full moonejakaan suositella :)

Ko Samuilta

Seuraavaksi suuntasimme paikkaan, jota kuvaa parhaiten linkistä avautuva laulu:

Linkki!

Ko Samuin jälkeen oli luvassa 19 tunnin reissu. Ensin pakulla, sitten lautalla, taas bussilla, sitten lava-autolla, taas bussilla, sitten hajosi bussi, saatiin toinen bussi, oltiin Bangkokissa, ja viimeiseksi taksilla. Lopulta oltiin perillä aikuisten ihmisten karkkikaupassa, Pattayalla! Pantiin mennen! Pattayalla asuttiin Peksin tuttujen, Paulin ja Sadun vieraanvaraisuutta pursuavassa omakotitalossa. Ekana päivänä lähdettiin tutustumaan keskustaan. Katsastettiin pahin/kuuluisin/likaisin/pervoin/sairain katu, Soi Six (eli Soi SEX). Tutustuttiinpa myös muutamaan muuhun vastaavan alan palveluja tarjoaviin katuihin. Päivällä kadut olivat melko hiljaisia, mutta antoivat odottaa pimeän tullen jotain "jännää". Illalla sitten Pauli ja Satu veivät meidät suomalaisen Piken pitämään pesulaan/hieromalaitokseen, jossa myytiin myös salmaria! Pitkästä aikaa maistui melkosen hyvälle!

Paikallinen kersa oppii nostamaan maljaa hyvissä ajoin

Paulin ja Sadun pihamaalta

BaarityttöjäSoi Six

Thai Boxing

Pimeän tullen tehtiin täsmäisku Walking Streetille. Katu oli täynnä erilaisia menomeno-clubeja (gogo-club). Ilmeisesti joka baarissa varauduttiin maanjyristyksiin kantavien teräsputkirakenteiden avulla. Ajoittain baarien työntekijät testasivat pilareiden kestävyyden riuhtomalla ja roikkumalla niissä. Katu kuhisi toinen toistaan kauniimpia naisia ja "naisia". Luultavimmin he edustivat tuota maailman vanhinta ammattikuntaa (huom! ei maanviljelijä!). Aikamme ihmeteltiin noita punaista valoa hohtavia baareja ja palattiin kämpille hämmentyneinä poikina. Seuraavina päivinä nautittiin auringosta Paulin ja Sadun altaalla. Ihmeteltiin myös kaupungin menoa, katsatettiin yhtenä iltana myös Thai-nyrkkeilyä ja vikana päivänä Tomi hävisi mikroautoilla Lieksan audimiehelle täysin pystyyn. Kaiken kaikkiaan Pattaya oli hieno kokemus, joka tarjosi juuri sitä mitä oli odotettu. Kauaa paikassa ei olisi jaksanut olla, mutta kolme päivää riitti hyvin näkemään tuon hullun menon. Eli rikkaat (lihavat) miehet kuvankauniit naiset kainalossa! Pattayalla Tomi joutui asioimaan myös viiden tähden sairaalassa vähän väliä orasteneen paskahädän takia. Dropit saatiin ja vatta tasaantui.

Walking street pimeällä

Pattayan jälkeen oli vuoro palata tuohon ihanan kaottiseen Bangkokiin. Bangkokissa moikattiin muutamat tutut ja pyörittiin pitkin kaupunkia. Mikaa oli alkumatkasta asti painanut suuri kaipuu erästä tarjoilijatarta kohtaan. Poika halusi välttämättä mennä samaan kulmakahvilaan asioimaan, että pääsi näkemään tuon ihanaisen Tim-nimisen herrasnaisen! Pitihän siinä sitten ottaa ryhmäkuva, Tim Mikan sylissä tietenkin. Seuraavana vuorossa on korruptiota ja kommunismia, tehtävä Saigonissa. Eli Ho Chi Minh City Vietnamissa. Palaillaan kun kerrottavaa taas ilmenee!
Hattukaupoilla

Näppärä kuljetusmuoto: TukTuk

TukTukissa

Poppoo, baarityttö ja Tim

Mika löysi kaverin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti